Η λύση κατά των ψειρών που λατρεύουν οι μαμάδες, στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Το πρωί της Τρίτης 25/9/2018, η εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 φιλοξένησε την εταιρεία Novalis Vita. Το θέμα της παρουσίασης μας ήταν η νέα, επαναστατική, αντιφθειρική λύση V-Comb, που έχουν λατρέψει οι μαμάδες. Από την ημέρα της παρουσίασης του V-Comb, το ενδιαφέρον έχει αυξηθεί κατακόρυφα για την απόκτηση αυτού του νέου τρόπου εξάλειψης των ψειρών και των κόνιδων.

 

Είναι 100% αντιαλλεργικό, μη χημικό. Πρόκειται για την πλέον τεχνολογικά προηγμένη και εύκολη, στη χρήση, λύση για την εξάλειψη των ψειρών κεφαλής στην αγορά σήμερα. Δεν θα χρειάζεται να υποβάλετε την οικογένειά σας σε χημικό και φυτοφαρμακευτικό πόλεμο για την απομάκρυνση των ψειρών κεφαλής και των κόνιδων. Στην εκπομπή, η Φαίη Σκορδά, σε συνεργασία με τη μικρή μας φίλη Μαριέττα και τη μαμά της, πραγματοποίησαν μια μικρή επίδειξη της χρήσης του V-Comb για τους τηλεθεατές της εκπομπής.

 

 

Η εταιρεία Novalis Vita έφερε πρώτη στην Ελλάδα το επαναστατικό προϊόν V-Comb και μπορείτε να το αποκτήσετε είτε μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας https://www.novalisvita.gr/ είτε μέσω του φυσικού καταστήματος της Arthromed, Βασ. Όλγας 124, Θεσσαλονίκη και τηλεφωνικά στο +30 2310 822 993.

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ!!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν ρωτήστε τους ειδικούς της Novalis Vita και της Arthromed. Για να μαθαίνετε για τα νέα μας προϊόντα και τις δράσεις της εταιρείας, ακολουθήστε μας στη σελίδα facebook Arthromed, Novalis Vita και στο Instagram Arthromed, Novalis Vita.